ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ


Η εταιρία μας αναλαμβάνει μια σειρά από πλήρη πακέτα υπηρεσιών μεταφοράς για την άμεση και ταχύτατη εξυπηρέτηση των πελατών της, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς

Μεταφορές Εμπορευμάτων

Αναλαμβάνουμε την μεταφορά εμπορευμάτων εντός και εκτός νησιού εξυπηρετώντας ένα μεγάλο αριθμό επιχειρηματιών με απόλυτη αξιοπιστία και εγκυρότητα στο χρόνο μεταφοράς τους σεβόμενοι απόλυτα τις υποχρεώσεις της επιχείρησης του εκάστοτε πελάτη μας.


Μετακομίσεις & Αμπαλάρισμα

Αναλαμβάνουμε την μετακόμισή σας, στο νέο σπίτι ή επαγγελματικό χώρο, εντός και εκτός Λευκάδας. Προσέχουμε ιδιαίτερα τα προσωπικά και αγαπημένα σας έπιπλα, αντικείμενα και εξοπλισμό και τα μεταφέρουμε με απόλυτη ασφάλεια και ταχύτητα.

Παράλληλα αναλαμβάνουμε αν εσείς το επιθυμείτε:
- την αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση των επίπλων σας
- το αμπαλάζ της οικοσκευής σας ή άλλων αντικειμένων


Δίκτυο διανομής σε όλη την Ελλάδα

Η Moysas Trans, εξασφάλισε την συνεργασία της με την My Trans, το μεγαλύτερο δίκτυο μεταφορών στην χώρα μας, που της δίνει την δυνατότητα να αναλαμβάνει διανομές προϊόντων σε όλη την Ελλάδα με ταχύτητα, ασφάλεια, συνέπεια και εγκυρότητα. Παράλληλα εμπλουτίζει τις εμπειρίες της στις συναλλαγές και τις μεταφορές αποκτώντας ακόμα περισσότερο κύρος.


Τοπική Διανομή Εμπορευμάτων

Η Mousas Trans αποτελεί την πρώτη επιλογή των επιχειρηματιών της τοπικής αγοράς της Λευκάδας για την εξασφάλιση της άμεσης και ασφαλής διανομής προϊόντων σε όλο το νησί σε καθημερινή βάση. Η επιλογή της εταιρείας μας για την τοπική αγορά, γνωρίζοντας τον επαγγελματισμό και τα αυστηρά πλαίσια ασφάλειας και ταχύτητας που ο Σπύρος Μανωλίτσης θέτει, αποτελεί μονόδρομο.


Φύλαξη Εμπορευμάτων

Αναλαμβάνουμε την αποθήκευση της οικοσκευής ή των προϊόντων σας σε δικούς μας χώρους, προκειμένου να σας δώσουμε το χρόνο που χρειάζεστε ώστε να εκπληρώσετε όποιες άλλες υποχρεώσεις έχετε προτού κάνουμε την μετακόμιση σας ή την μεταφορά τους, όπου επιθυμείτε. Οι χώροι αποθήκευσης μας, τηρούν όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας ώστε τα προϊόντα και η οικοσκευή σας να φτάσει στα χέρια σας όπως ακριβώς μας παραδόθηκε.


Ζητήστε Προσφορά

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μελετήσουμε τις λεπτομέρειες της μεταφοράς των προϊόντων σας στην πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς

Επικοινωνήστε μαζί μας