Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ


Η Mousas Trans, η καλύτερη εταιρεία μεταφορών στη Λευκάδα συνδυάζοντας την εμπειρία με την εξέλιξη στον τομέα της, σας εγγυάται την άμεση και απόλυτα ασφαλή μεταφορά αντικειμένων και προϊόντων με πλήρη πακέτα υπηρεσιών που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Αγαπάμε την δουλειά μας
και το αποδεικνύουμε!

Ασφαλή και γρήγορη μεταφορά των προϊόντων σας σε όλη την Ελλάδα.Η Mousas Trans, η καλύτερη εταιρεία μεταφορών στη Λευκάδα συνδυάζοντας την εμπειρία με την εξέλιξη στον τομέα της, σας εγγυάται την άμεση και απόλυτα ασφαλή μεταφορά αντικειμένων και προϊόντων με πλήρη πακέτα υπηρεσιών που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Συνεχίζοντας μια παράδοση που ξεκίνησε τη δεκαετία του ΄70 ο πατέρας του, ο Σπύρος Μανωλίτσης ίδρυσε την Mousas Trans τo 2009 και την μετέτρεψε με στην Νο 1 εταιρεία μεταφορών στη Λευκάδα.

Ο κύριος στόχος της εταιρείας είναι η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών στις μεταφορές αντικειμένων και προϊόντων, με γνώμονα πάντα την άμεση, ασφαλή, αξιόπιστη και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών του

Βασιζόμενος στην εμπειρία του και στην απόλυτη αίσθηση ευθύνης που τον χαρακτηρίζει, έδωσε στην λέξη "επαγγελματίας" την έννοια που της αρμόζει

Η Mousas Trans με έδρα τη Λευκάδα, εξυπηρετεί τους πελάτες της με μεταφορές και μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό αν χρειαστεί.


Ταχύτητα, Αξιοπιστία και
Σεβασμός στον πελάτη

Υπηρεσίες μεταφορών που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.Η Mousas Trans, διαθέτει μια σειρά οχημάτων που εξυπηρετούν άψογα τις ανάγκες των υπηρεσιών που προσφέρει. Τα οχήματα της, περνούν συχνούς τεχνολογικούς ελέγχους, ώστε να είναι πάντα σε θέση να εξυπηρετήσουν τους πελάτες της, την στιγμή ακριβώς που χρειάζονται τις υπηρεσίες της.

Είναι ασφαλισμένα με πλήρες πακέτων καλύψεων που προστατεύουν τον εξοπλισμό και τα εμπορεύματά σας καθ΄ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας της μεταφοράς ή της μετακόμισης, από το αμπαλάρισμα, τη φόρτωση, τη μεταφορά, την παράδοση και την τοποθέτησή τους στο χώρο σας.

Σε συνεργασία με το δίκτυο μεταφορών My Trans, που επιλέγει μόνο τους καλύτερους για συνεργάτες της, η Mousas Trans μπορεί να εξυπηρετεί τους πελάτες της με εγγυήσεις ότι οι μεταφορές τους θα γίνουν με απόλυτη ασφάλεια και συνέπεια. Παράλληλα έχει τη δυνατότητα μέσω αυτού του δικτύου να εξυπηρετεί πελάτες σε όλη την Ελλάδα με εγγυήσεις όσον αφορά την ασφάλεια των μεταφερόμενων προϊόντων και αντικειμένων αλλά και την εγκυρότητα στον χρόνο παράδοσής τους.


Ζητήστε Προσφορά

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μελετήσουμε τις λεπτομέρειες της μεταφοράς των προϊόντων σας στην πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς

Επικοινωνήστε μαζί μας